Pascoa (Pasen)

Sinds 24 maart maken we voor onze kinderen filmpjes om de kinderen te bemoedigen, contact te houden en natuurlijk om het evangelie te laten horen. Eén keer in de week vertelt iemand een Bijbelverhaal en a.d.h.v. dat Bijbelverhaal maken we een quiz. Daarnaast verzinnen we spelletjes voor de kinderen en versturen we filmpjes met liedjes. Bernard, Susanne, Jeanet en de Braziliaanse Fernando zingen in dit filmpje het liedje “PASCOA”. Dat betekend Pasen. In het liedje wordt uitgelegd wat Pasen betekent. Bij deze de vertaling van het refrein:

P van Passagem (de weg)

A van Amor (liefde)

S van Senhor (Heer) en Salvador (Redder)

C van Cristo (Christus) en Caminho para o Céu (De weg naar de Hemel)

O van Orientador (de Wegwijzer)

A van Alegria (blijdschap), Amizade (vriendschap), Amor (liefde)

Als je goed kijkt zie dat het ezeltje Patrício ook nog mee doet in dit filmpje.