Filmpjes via WhatsApp

Sinds deze week zijn we begonnen met het maken van filmpjes voor onze kinderen. Niet alle ouders hebben een telefoon of smartphone. Ook niet iedereen heeft toegang tot internet. Maar voor degenen die dat wel hebben, hebben we een nieuwe WhatsApp-groep aangemaakt. Het doel van de filmpjes is om de kinderen te laten merken dat we hen niet vergeten. En daarnaast is het een geweldige mogelijkheid om het evangelie te laten horen. Het is ons is dat de ouders ook mee zullen kijken en dat zij mogen gaan nadenken over de belangrijkste zaken van het leven. We sturen alleen een filmpje op de dagen van het semi-internaat en ook moeten de ouders zelf lid worden van de WhatsApp-groep. Tegenwoordig worden er al zoveel foto’s, filmpjes e.d. ongevraagd doorgestuurd dat mensen er moe van worden. De telefoon is van de ouder en niet van het kind. Tot nu toe bereiken we 55 kinderen. De helft van de kinderen. Het is ons gebed dat er nog meer kinderen bereikt mogen worden. Bidden jullie mee?  

U kunt hier een audio beluisteren waarin Netty verteld over de whatsspp filmpjes die ze versturen naar de kinderen