Logeerpartijen

Bernard en Susanne hebben ook weer de nodige logeer partijtje geregeld.

Een aantal kinderen mogen dan bij hen logeren en even alle aandacht krijgen.

Spelletjes doen, muziek maken en soms even naar de stad een ijsje eten of een milkshake.

Dingen die ze anders niet/nooit zouden doen.

Een van de kinderen vertelde dat er de laatste tijd veel minder ruzie was in huis en dat ook een oom die de moeder vaak sloeg nu rustiger was en zelfs praatte met de moeder. Wat een verschil zal het worden als Gods liefde meer en meer mag doordringen in de mensen van deze wijk.

Dat kan allemaal door jullie hulp aan het werk van Netty en Bernard en Susanne. Alleen op deze manier kunnen zij, via deze kinderen de ouders / moeders bereiken. Wat is het heerlijk voor deze kinderen om er zo even uit te zijn en te mogen genieten. Even een paar dagen zonder de druk en drukte in de wijk Limoeiro.

En dan na de vakantie zal het semi internaat weer gaan starten.

Maar Bernard en Susanne komen nog wel in Nederland met verlof. Er zal dus nog wel het een en ander geregeld moeten worden. Extra vrijwilligers en chauffeurs voor de bus bv. Want het werk zal wel moeten doorgaan. Wat mooi dat er toch 3 Nederlanders, samen met Netty, dit werk zo kunnen doen. Wat een zegen voor deze kinderen die zo in aanraking komen met de liefde van God.

Dat deze kinderen de mogelijkheid krijgen om uit de dagelijkse sfeer van criminaliteit, drugs en geweld te komen en te zien dat er ook andere keuzes gemaakt kunnen gaan worden.

Willen jullie blijven bidden dat dit werk mag doorgaan !