Project ‘Kom aan tafel’ – Casa Limoeiro van start!

Zoals u in de vorige nieuwsbrief hebt kunnen lezen, is Netty van start gegaan met project ‘kom aan tafel’ in de wijk Limoeiro. Oorspronkelijk betekende dit project onder andere dat Netty met teamleden op bezoek zou gaan bij families en een tafel met eten zou meenemen: aan tafel wordt gegeten en samen gesproken. 


Vanwege de pandemie kon dit project niet op die manier doorgaan en zijn andere opties bekeken: Casa Limoeiro is in augustus van start gegaan. Vóór de start heeft Netty samen met twee zusters uit de gemeente, een bestuurslid en de twee dames Ingred en Melissa, die een deel van dit project gaan verzorgen, een drie-daagse gebedscampagne gehouden om het huis, de inventaris en het werk dat daar gedaan zal worden op te dragen aan de Heer: worship, bidden, toerusting van Ingred en Melissa, zalven deurposten en kozijnen en inventaris.

De start van het project hebben Ingred en Melissa samen met Netty voorbereid. De moeders van de kinderen die op het semi-internaat (uit de wijk Limoeiro) komen, waren allemaal uitgenodigd. 

Deze eerste middag mochten wij 5 moeders verwelkomen: na gebed heeft Netty het project en het doel van Casa Limoeiro uitgelegd en Ingred en Melissa ook voorgesteld. De moeders konden vragen stellen en genieten van lekkere sap en cake.

Het project is heel goed ontvangen: 3 moeders hebben voor aankomende week al een counselingsgesprek met Netty aangevraagd. Aan het eind van de bijeenkomst kregen de moeders een pakketje mee met een pak koffie en wat andere dingen.