Mirjam vertelt

Hallo, ik ben Mirjam & ben 24 jaar oud.

Ben hier nu een paar weken op het terrein bij Horeb bij Netty en ik GENIETTT volop! Het is hier echt ge-wel-dig!

 

Gelukkig ben ik hier voor 3 maanden, want de eerste 2 weken zijn al voorbij gevlogen.

De kinderen zijn zooo leuk, voel nu al zoveel liefde voor ze. Helemaal als je ook hun verhalen hoort over hoe de thuissituaties zijn waar ze uit komen. Het is dan zo mooi om te zien als ze hier zijn dinsdag t/m donderdag en je die echte lach op hun prachtige gezichtjes ziet. Dat is waar je het allemaal voor doet!

Een dagprogramma ziet er ongeveer zo uit: in de ochtend om 8 uur komt er een groep. (Zo’n 35 kinderen) daarmee ontbijten we samen. Daarna mogen ze vrij spelen, dan gaan we zingen en hebben we een bijbelverhaal. Daarna huiswerkbegeleiding, douchen en weer vrij spelen. Om 12:00 uur komen de andere 40 kinderen erbij en lunchen we samen.

Dan weer vrij spelen, om 13:30 vertrekt de groep die in de ochtend waren gekomen. Daarna weer zingen en bijbelverhaal, huiswerk begeleiding en vrij spelen. En op de dinsdag en donderdag middag mogen ze ook zwemmen. Op de woensdag middag doen we een knutsel met ze.

Naast de dagen om word het programma voorbereid & andere mensen getraind die dit ook in hun eigen wijken willen opstarten. Ook hebben we kinderprogramma’s binnen kerken die we begeleiden en pakken we vele dingen aan die nog voorbij komen.

Zeker genoeg leuke dingen te doen & tussendoor ook nog wel lekker relaxen en genieten van wat God allemaal aan het doen is.

Hij is echt een geweldige God! WAUW!