Kom aan Tafel Limoeiro

voor het ‘Kom aan tafel’ project dat nu, bij het in gebruik nemen van het huis, geïnvesteerd zal worden. Onder andere in de inrichting van de keuken en de voorbereiding van de counseling ruimte en twee andere kamers (zie hieronder meer informatie over deze ruimtes). Hier zijn we heel dankbaar voor. Een aantal stoelen en tafels die momenteel niet gebruikt worden op semi-internaat zullen naar dit huis gebracht worden, zodat het hier ook ingericht is en er voorlopig wat dat betreft niets gekocht hoeft te worden.

Omdat er -binnen de maatregelen- toestemming is om 1 op 1 te werken, kunnen de counselgesprekken met moeders dan binnenkort van start gaan. Deze counseling gesprekken ga ik doen met ondersteuning van onder andere Jeanet en twee andere zusters uit mijn de lokale christelijke gemeente. Het ‘Kom aan tafel project’ krijgt daarnaast een ‘verbreding’, naast counselgesprekken met moeders kunnen bijvoorbeeld ook de kinderen van die wijk een aantal keren per week van eten worden voorzien.

De eerste 3 maanden zullen Ingred en  Melissa hulp krijgen van tia Maria, onze kokkin, daarna zullen zij het samen verder gaan doen. Zelf ben ik de middagen dat zij daar het eten verzorgen, aanwezig in Huize Limoeiro vanwege de counselgesprekken met de moeders. God gaat weer mooie en geweldige dingen doen op die plek. En het is een voorrecht voor ons om u/jullie mee te mogen nemen in de wonderen en getuigenissen die daar plaats zullen gaan vinden. U/jij bent hier reeds een onderdeel van want dit project is alleen maar mogelijk dmv uw bijdrage. En daar zijn wij ONTZETTEND DANKBAAR voor!!!