Honingproject

Honingproject Het idee om met bijen te gaan werken en dus honing te gaan produceren is gekomen doordat dit onderwerp herhaalde malen op ons pad gekomen is.

Na een hoeveelheid informatie verzameld te hebben zijn wij tot de verrassende conclusie gekomen dat dit meerdere positieve uitwerkingen met zich mee zal brengen dan alleen een “rendabel” project erbij te hebben. Er is een tekort aan honing op de markt, we hebben een goede kennis die imker is en ons wil helpen bij het opzetten, starten en begeleiden van dit project. Deze imker wil Fernando opleiden tot imker.

Deze kennis is tot dit opleiden bevoegd. We zijn inmiddels bij vrienden geweest (in een andere stad) die een honingbedrijf hebben. Daar hebben we gezien hoe alles draait en wat er bij komt kijken. Ik heb inmiddels het project helemaal uitgeschreven omdat we hier voor willen gaan. De plek voor de uitvoering hiervan op het terrein, is al uitgezocht. De honing zal ook een geweldig promotieproduct zijn. 

Dit geweldige project gaat 10.500,- euro kosten.
Wij hebben hiervoor reeds 5.000,-, bijna al 50%.