Semi Internaat

Poppenkast
Zoals velen van jullie weten, worden er, sinds het semi-internaat dicht is, allerlei filmpjes gemaakt voor de kinderen. Bijbelverhalen, liedjes, poppenkast en de wekelijkse quiz over het Bijbelverhaal van die week. In het onderstaande filmpje worden de kinderen door de poppenkastpoppen aangemoedigd om het vertelde Bijbelverhaal in de bijbel op te zoeken en te lezen! Het filmpje heeft Nederlandse ondertiteling, dus veel kijkplezier! Hieronder zijn nog twee filmpjes te vinden, waar ook Nederlandse ondertiteling bij is geplaatst.

Huiswerkbegeleiding
Sinds dinsdag 7 juli helpen we enkele kinderen met hun huiswerk. Deze kinderen hebben een grote achterstand opgelopen met hun huiswerk, aangezien ze niemand hebben die hen kan helpen. Ondanks dat het om een kleine groepjes gaat, zijn we blij dat we toch iets voor ze kunnen betekenen. Er worden twee, drie of vier kinderen tegelijk opgehaald. Ze zijn bijna twee uur op het terrein. De focus ligt op huiswerkbegeleiding. Als de kinderen na twee uur naar huis worden gebracht, halen we het volgende groepje op.