Geboorte Igor Gael

Geboorte Igor Gael

Sinds een aantal maanden woont Ingrid met haar drie dochters op het terrein van Horeb. De oudste twee meiden komen sinds februari 2018 bij ons op het semi-internaat. Het gezin heeft al veel meegemaakt en moeder zag door alle problemen het leven niet meer zitten. In augustus nam Ingrid de keuze om, toen haar meiden naar het semi-internaat gingen, mee te gaan in de bus en is sindsdien hier opgevangen. Ze was toen vijf maanden zwanger. Vorige maand mochten we een prachtige babyshower voor Ingrid organiseren. Ze genoot volop en was erg dankbaar voor de mensen die aanwezig waren en voor de spulletjes die ze had gekregen.

Op 3 december werd dit gezin uitgebreid en kreeg Ingrid een zoon. Hij heet Igor Gael, een prachtig mannetje. Het is een heel groot wonder dat Gael leeft en gezond is. We zien Gods grote en sterke hand in het leven van Gael en in het leven van Ingrid. Netty was aanwezig bij de bevalling. Gael is geboren met een keizersnee. Hoewel het geen makkelijke bevalling is geweest, is alles goed gegaan.