project groentetuin

Er lag al jaren op Netty haar hart om een groentetuin te realiseren.

We kunnen u meedelen dat het project inmiddels is gestart. Netty is heel blij met de specifieke sponsoring van dit project. Eind vorig jaar is deze mogelijkheid op bijzondere wijze ontstaan. Reden om zeer dankbaar te zijn.

Er is een tuinman aangenomen voor 4 ochtenden in de week (hij wordt ook betaald door deze sponsor)

Wat ook leuk is om er bij te vermelden ,dat de tuinman de vader is van één van de kinderen van het semi-internaat. Naast dat wij dus de groentetuin krijgen, heeft hij werk gekregen en dat had deze familie erg nodig.

De eerste plantjes en zaden zitten in de grond: Specerijen, kool, bieten, groene boontjes, wortelen, ijsbergsla, oranje knollen (abóra) . Ook zijn er bakbanaan en chiquitabananen bomen geplant.

Later meer nieuws en foto’s van de groentetuin.