Knutselwerkjes semi-internaat

Op het semi-internaat werken we aan een vast programma. Iedere dinsdag vertelt Netty een Bijbelverhaal. Op woensdag komt het ezeltje ‘Patrício’ langs bij de poppenkast. Hij heeft altijd vragen t.a.v. van het Bijbelverhaal van dinsdag. Ook behandelen we die dag een Bijbelvers. Na een maand kennen bijna alle kinderen het desbetreffende vers uit hun hoofd. Op donderdag laten we de kinderen een kort filmpje zien, dat een aantal normen en waarden van het leven behandeld.

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast maken de kinderen vaak op donderdag een knutselwerkje. Deze hangen we meestal op in de eetzaal, om de kinderen te laten zien dat wij daar waarde aan hechten. Vaak staan de kinderen bij de werkjes te kijken en wijzen ze aan welke zij hebben gemaakt.  De werkjes van vorig jaar hebben we in een map gestopt en meegegeven aan de kinderen die toen op het semi-internaat zaten. Vol enthousiasme bekeken ze de map en lieten ze trots aan de anderen hun creaties zien. Hieronder een aantal foto’s van dit moment.