De wijk Esplanada

We konden daar de eerste keer geen foto’s maken want dat is vragen om problemen. Dat is daar echt te gevaarlijk! Wie weet eens in de toekomst als we meer contacten met een paar families hebben en we beter bekend zijn binnen “het criminele circuit”.

Op 31 januari zijn  we om 16.00 uur zijn we weer naar de wijk Esplanada gegaan.                       

Daar zijn we tot bijna 20.00 uur geweest voor allerlei bezoeken. We hebben inschrijvingen gedaan, zijn bij heel veel mensen binnen geweest….. Voor B en S ook een mooie ervaring. Ook deze dag opnieuw voor korte tijd gevolgd geweest door een drugsdealer.                       

Toch later een paar foto’s kunnen maken.

 

Op bezoek bij Marcos, 5 jaar. Zijn vader is omgekomen een paar jaar geleden. Hij woont bij zijn opa en oma.

Een blik in de wijk.

Samen met Cristiane en haar zoon Caetano die met ons op stap zijn in deze wijk.