Vrouwencongres in Timóteo

Netty is naar vrouwencongres van de Assemblies of God geweest:

Zaterdag ben ik ´s avonds naar een vrouwencongres van the Assemblies of God geweest in onze stad. Dat werd in het overdekte gymnasium gehouden in het centrum van de stad. Daar kunnen ik weet niet hoeveel duizend mensen in. Iedere Assemblies of God gemeente heeft zijn eigen koor en die hadden allemaal dezelfde liederen ingestudeerd. Alle koorleden gingen die dag in het rose gekleed naar het congres. Ik hou zelf niet van rose, in ieder geval niet van zó rose maar het was een mooi gezicht. 

Veel rose hé….. 

Er was een geweldige zangeres die in Minas Gerais reeds goed bekend is vanwege een aantal liederen van haar die heel erg aangeslagen zijn in kerken en gemeenten. Het was geweldig haar te mogen horen zingen. Een zuster uit Belo H. sprak die avond. Wat een boodschap en wat een aanwezigheid van de Heilige Geest. Het was fantastisch.